NATIVE WHEY ISOLATE ALAPANYAGGAL
LAKTÓZMENTES
GLUTÉNMENTES
22g Whey *Átlagos fehérjetartalom a csokoládés ízekben. Cappuccino, citrom-bazsalikom, málna sajttorta ízűek átlagos fehérjetartalma 45%.

Természetes módon eloforduló cukrokat tartalmaz. A termékek csomagolásukban, színükben és méretükben a fotón látottaktól eltérhetnek

Egy protein szelet rendel!

Nagy rajongója vagy a fehérjeszeleteknek? Már végigkóstoltad az egész piacot és azt gondolod, egy proteinszelet neked már semmi újat nem tud mutatni? Akkor itt az ideje, hogy közelebbről megismerkedj új legjobb barátoddal, a Zero Bar fehérjeszelettel, amely hozzáadott cukrot nem tartalmaz, különlegesen finom ízekben elérhető !

AKARJ TÖBBET!
HA NEM AKARSZ LEMARADNI ÚJ TERMÉKEINKRŐL, AJÁNLATAINKRÓL ÉS NYEREMÉNYJÁTÉKAINRÓL, IRATKOZZ FEL A LENTI ŰRLAP SEGÍTSÉGÉVEL.

separator

Native Whey Isolate előállítása

A BioTechUSA Native Whey Isolate egyenesen a friss tejből (pasztörizálás után) kerül előállításra, kizárólag alacsony hőmérsékleten történő mikro- és ultraszűréssel kizárják a késztermékhez nem szükséges összetevőket, melyet végül speciális szárítókamrában porítanak. Ennek az egyedi eljárásnak köszönhetően a fehérje-struktúra megőrzi teljesebb formáját, illetve immunoglobulinban (antitest) és laktoferrinben (immunrendszer része) gazdag marad. Mindemellett a termék mentes bármiféle antibiotikumtól, vegyi- és egyéb szennyező anyagoktól.